Server dood

sad sad
Het zal jullie ongetwijfeld opgevallen zijn dat de websites die bij mij gehost worden een paar dagen down zijn geweest. Ook mijn eigen site uiteraardEuh?. Helaas is alles onderuit gegaan met een fysieke hardware failure (uitgebrandde condensatoren). Niets aan te doen dus. Gelukkig is er niets verloren gegaan en draai ik goede backups, maar het duurt wel even voor alles weer in volle glorie terug is. Even geduld nog aub, en alles wordt hersteld. Mis je mail, je site, onderdelen van je site? Neem ff contact met me op, dan komt alles goed!

De hardwarestoring voor de liefhebbers:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met kapotte hardware kan je weinig. Een nieuwe machine is het dus geworden, maar hierover later meer!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply