Staking bij Wegener

In alle vroegte merkten we het al, er staat wat te gebeuren. Op de binnenplaats bij ons gebouw waren ze een podium aan het voorbereiden met een vlag van de Sjonnies erin.

Er waren al overal "rouwadvertenties" te vinden waarin men afscheid nam van de kranten. Volgens de redacties gaan de kranten stuk met de huidige koers van de raad van het bestuur. Men vind dat er teveel bespaard wordt en te weinig FTE's overblijven om een kwaliteitsproduct neer te zetten. Na een toespraak op het podium gingen ze met een stel kranten onze ramen dichtplakken. Wij van het IT zitten in hetzelfde gebouw als de raad van bestuur, maar wij zitten op de begane grond. Natuurlijk waren het dus onze ramen die dicht gingen smile. Het krantenbericht over deze actie vind je hier, waar ze toevallig net onze afdelingsramen aan het dichtplakken zijn. Het stond al in de krant toen de Sjonnies hier nog aan het zingen waren bigsmile.

Je vindt de foto's hier.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply