De eerste zaterdag op CampZone

Na gisterenavond de officiele opening gedaan te hebben is het nu dan echt CampZone. Zoals je ziet is er internet, al is het niet super stevig nog. Hier wordt aan gewerkt en helaas ligt het voornamelijk gewoon buiten onze macht. Het is vandaag ietsjes minder heet dan gisteren en de dagen ervoor wat wel erg prettig is. Gisteren was het echt belachelijk heet, terwijl ik helaas met Ronald en twee CampForce vrijwilligers op 2 velden en de grote parkeerplaats van Walibi World afval moest gaan rapenEuh?. We hadden het leuke idee bezoekers die in de rij en bakkende hitte stonden te wachten allemaal een gratis ijsje te geven. Helaas vonden we de wikkels dags erna precies terug waar de rij gestaan had sad. Hadden we zelf ook niet aan gedacht natuurlijk…


Enfin we hadden het met een uurtje anderhalf uur opgeruimd, maar dat was wel erg warm!

Van Dynomic uit hebben we de eerste 3 mensen mogen verwelkomen al, ook erg leuk om met hun een keer over het terrein te lopen. De vader van Iris kwam tijdens de opbouw al even kijken.

Het wordt zo wel een heel spectaculair jaar, met deze zon en sfeer!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *