Nieuwe site en activiteiten huis

Nou, af is het bij lange na nog niet, maar het begint wat te worden. Vandaag en morgen zal ik nog wel flink met deze zooi aan het vechten zijn, met name met de CSS. Man wat blijf ik daar slecht in! Vandaag voornamelijk bezig geweest met ons nieuwe huis.

We zijn vandaag al begonnen met inpakken en hebben ook al zo veel mogelijk groot vuil (met name stukken ikea kast die niet in elkaar passen etc.) naar de afvalinzameling gebracht. Ondermeer mijn oude webserver, een paar oude ups'en en andere oude rotzooi moesten eraan geloven.

Ik haat verhuizen en de ellende van te voren, maar ik heb wel ontzettend zin in het nieuwe huis! Dat wordt echt een verbetering! 🙂 Heb mijn telefoonlijn al verhuist, mijn internet opgezegd, tijdschriften verhuist, enz… Ik ben er klaar voor.

Vond overigens een mooie site voor verhuizen: een verhuis checklist. Daar ben ik al druk mee doende! 🙂

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply