Tijdelijk koopcontract getekend

Gisteren heb ik dan zoals aangekondigd het tijdelijke koopcontract getekend. Zo tijdelijk lijkt dat overigens niet te zijn. Als ik het allemaal een beetje goed begrijp heb ik namelijk nog de optie om vóór 28 augustus failliet of dood te gaan. Undecided Tijdelijk mijn neus dus! Tongue out

 

Maargoed, ik wil het huis echt hebben, dus erg is dat verder niet! Donderdagmorgen heb ik het gesprek bij de bank, dan zullen we eens kijken hoe we het één en ander realiseren. Mijn 3 dagen bedenktijd zijn vandaag in gegaan, en eindigen dus op donderdag avond. Dat is dus opzich wel voordelig, want dat is zo'n beetje de enige maas in het net: vóór vrijdag kan ik me nog bedenken. Nu ben ik dat verder absoluut niet van plan, maar vanaf vrijdag ben ik wel het point of no return voorbij.

Zoals het er nu uitziet zal dan 29 september de sleuteloverdracht zijn. Het weekend van 30 september zal dan meteen een schilderweekend worden. Ik hoop dat ik het allemaal in de eerste week afgerond krijg, zodat ik daarna supersnel kan inhuizen.

 

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply