Total Annihilation

Total Annihilation SpringMjah, laat dat dan maar weer aan Andries over! Cool Dolenthousiast als ik ben over Supreme Commander (zie hier), het onofficiële/officiële vervolg op Total Annihilation, bel ik Andries op met de vraag of hij het al meegekregen had. En ja hoor dat had hij. Al een paar jaar volgde hij het zelfs. Vraagt hij mij of ik nog wel eens Total Annihilation speel. Natuurlijk doe ik dat….

 

"Ah, dan speel jij natuurlijk ook TA Spring?, want daarin hebben ze hem even naar windows geport en in alle resoluties mogelijk gemaakt?"

Okay. WTF dus! Embarassed Die ga ik vanavond meteen testen! Google hielp me meteen aan de url van de game en voor een gratis download van 30 MB hoef je het natuurlijk niet te laten.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Games. Bookmark the permalink.

Leave a Reply