Vreemde serie: Carnivàle

CarnivàleGisteren zijn we begonnen met een wel heel vreemde serie: Carnivàle.

Deze serie gaat over de strijd tussen goed en kwaad, een beetje bijbels. Maar heel vreemd uitgevoerd: je volgt een rondtrekkend kermisvolk net voor de tweede wereldoorlog. Deze hebben allerlei "freaks", waarvan sommige echt bijzondere krachten hebben. Een beetje een duistere serie waarvan het moeilijk is te zeggen waar het heen gaat. Binnenkort meer hierover dus. Voor de 4 afleveringen die ik ondertussen gekeken heb kan ik wel zeggen: Een dikke aanrader!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Series en films. Bookmark the permalink.

Leave a Reply