Nieuwe firmware N80: Het resultaat

Zoals al eerder vermeld heb ik mijn telefoon met behulp van Andries en Joost voorzien van nieuwe firmware: V 4.0623.0.41 van 27-07-2006. Het resultaat van deze handeling is ondertussen aardig zichtbaar.

De telefoon zijn galeries zijn veel overzichtelijker geworden naar mijn mening. Het crashen of falen van bluetooth is totaal opgelost, de verbinding met de carkit blijft goed bestaan (mijn Seat autoradio met bluetooth carkit en mp3 speler) en de telefoon is bijzonder stabiel geworden. Hij crashed nu eigenlijk alleen nog maar wanneer ik probeer iets via wireless te doen wanneer de verbinding onstabiel of onbetrouwbaar is (op het randje van bereik).

Kortom, de inspanningen hebben een flinke verbetering opgeleverd en de telefoon is voor mij zelfs bruikbaar geworden Cool. Tnx Andries en Joost!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Telefoon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *