Weer een computer stuk?

Gisterenavond begon Iris haar computer ineens spontaan te rebooten. Dit gedrag had hij de vorige keer ook al en ik had beloofd dat ik hem zou herinstalleren. Echter viel het me gisterenavond op dat hij zelfs blijft hangen in de bios en ook daar spontane boots heeft. Lekker handig, weer kapotte hardware??

Vanavond maar eens kijken of het wil helpen deze machine opnieuw in elkaar te zetten, laten we maar hopen dat het gewoon een los onderdeel is, of een slecht werkende fan. Meteen een keer de stofzuiger er doorheen Surprised.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply