2x kampioen!

Eugène en Rolf: 2x kampioen!En het is nog gelukt ook! Mijn vader en Rolf zijn dubbel kampioen geworden. De Dutch Supercar Challenge wordt met 3 klassementen tegelijk gereden. Mijn vader en Rolf zijn eerst op zaterdag kampioen geworden in hun eigen klassement (de sport divisie) en wisten daar zondag algemeen kampioen aan toe te voegen, de meeste punten binnen de 3 klassementen!

Dat is natuurlijk een bijzondere prestatie, zeker wanneer je nagaat dat ze zaterdag niet konden qualificeren omdat ze "even" de motor moesten wisselen, omdat een cylinder naar zijn grootje was in het huidige blok.

Een mooie prestatie dus!!!! Pap en Rolf, gefeliciteerd!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply