Settlers II, schrappen maar…

Schreef ik eerder hoe blij ik was dat Settlers 2 enigsinds geupdate uit is gekomen, heb ik het nu eindelijk eens kunnen spelen.

Wat mij betreft is hij niets waard, en wel door een heel dom puntje: Je kan multiplayer games niet opslaan. Aangezien een gemiddeld potje toch wel snel over de 4 uur heen gaat vind ik dat werkelijk bizar en een grove teleurstelling. Singleplayer kan je wel saven overigens, maargoed: stapje voor stapje missies spelen is nooit mijn idee van leuk Settlers geweest.

Voor wie het nog weet: Inderdaad, in Settlers 2 kon je wel saven. (Duh, splitscreen!)

Oftewel, multiplayer valt voor mij af, en daarmee de game. Shift-Delete.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Games and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply