Woohoo! Internet Explorer 7 is uit

IE7Het was dan ook hoog tijd. Onofficiëel had hij er natuurlijk een dinsdag geleden al moeten zijn. Na al erg lang prettig met de beta-versie gewerkt te hebben, ben ik echt enorm blij dat hij nu officiëel uit is. En de probleempjes die ik nog had in de beta lijken dan ook allemaal verdwenen te zijn in deze definitieve versie! Laughing

De tabjes werken behoorlijk prettig en de nieuwe interface vind ik ook een hele vooruitgang. De beta had af en toe het pobleem dat hij niet al mijn toetsenaanslagen meenam. In een stukje text werden sommige letters dus gewoon niet meegenomen. Dat lijkt nu weg te zijn Smile.

Download hem dus snel bij MS! (Let op, moet je wel weer genuine windows voor doen)

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Software and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply