Eten met Deflin en Femke: The day after…

En die day after… Tja, waardeloos! Moe en futloos. Het was namelijk echt ongelofeloos gezellig in Zutphen! Eerst lekker en lang getafeld bij de lokale pizza-dealer. Daar hebben we eerst een bijzonder lekker voorgerecht op en daarna een goed belegde pizza gegeten. Daarna kwam natuurlijk de grand-tour van hun appartement. Erg mooi en gezellig! En een super mooie zolder, heel ouderwets en zeeën van ruimte… Daarna nog een hele tijd gezellig zitten praten en tja, om het zo dramatisch als Deflin uit te drukken: we kwamen pas woensdag thuis Cool.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *