Vanavond eten met Deflin en Femke

DeflinHet heeft even op zich laten wachten, maar eindelijk hebben we dan een afspraak met Deflin en Femke om vanavond te gaan eten en daarna eens hun appartement te bekijken Cool. We gaan eerst uitgebreid langs bij de lokale pizza-dealer. Het is wel in Zutphen… Beetje spannend natuurlijk, aangezien het natuurlijk wel een broedplaats van gevaarlijke terroristen (zie de stukjes op Deflin en Femke hun site!). Denk dat ik vanavond maar gewapend tot mijn tanden afreis naar deze spannende stad Innocent.

Hehheh, zal allemaal wel loslopen, ik sterf van de honger dus reken maar dat het goed zal worden…

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply