Wordt het nu eindelijk eens een keer droog!?

Ik hoop dat het dit weekend eindelijk een keer droog blijft, zodat ik het dak van de serre kan wassen… Die helt nogal, en ik heb geen zin om door het glas te vallen als het allemaal nat en glibberig is… Surprised

Oh, en wat ik snel nog even wilde delen: Zelfs als je niet van Xboxen of games houdt… Lees deze review van Eefje Schietgat. Ik heb me daar bijzonder mee vermaakt (wat een humor! en toch genoeg informatie en samenhang..), lijkt erop dat we een bijzondere nieuwe aanwinst in de GameParty crew hebben! Cool

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply