Optocht gemist…

Carnaval!Helaas, erg jammer maar ik heb dit jaar de Heesche optocht en ook de verlichtte optocht van Berghem gemist. Ik had het eenvoudigweg te druk. Was bezig met mijn werkzaamheden voor Dynomic waar ik helaas behoorlijk wat tijd voor nodig heb, heb 2 pc's moeten herinstalleren en mijn belastingaangifte gedaan. Deze heb ik overigens niet afgekregen, we mistten een stuk over het pensioen deel. Dat wordt dus ook weer uitzoeken. Gelukkig doet Iris dat nu Cool. Mijn moeder heeft weer stevig geholpen bij de belastingaangifte en heb ik haar pc weer netjes aan de gang gekregen…

Vanavond staat er ook weer genoeg op de agenda. Maar heb wel het gevoeld dat ik "bij" begin te komen..

Technorati tags: Carnaval, Heesch, Belastingaangifte, Dynomic

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *