Taxi 4

Taxi 4Gisterenavond zijn we met behoorlijk wat mensen van GameParty en ook Cleem en Astrid naar België gegaan om daar bij de Kinepolis de nieuwe Taxi te gaan kijken. Ik heb er weer erg van genoten. Dit is geen topfilm met een topverhaal, maar wel een serie waar ik altijd erg om heb kunnen lachen. Frans gesproken en een aaneenschakeling van humor bij allemaal vreemde personages en lopende geintjes.

Helaas werd er deze taxi wat minder geraced dan in de anderen, maar hij was weer leuk en eenvoudig als vananouds Cool. Kortom, heb je de vorige Taxi films nog in de kast staan en heb je deze altijd kunnen waarderen: zeker even deze kijken. Ik heb een aantal keren flink dubbel gelegen. Van het gezelschap van 15 personen was er eigenlijk maar 1 die het totaal niet kon waarderen, wat dan wel weer jammer is.

Een film zonder kapsones zeg maar ;).

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Series en films and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *