Gordijnen… Housewarming comming up?

Vanmorgen kreeg ik onverwacht telefoon: Mijn gordijnen zijn eindelijk binnen, of ze zaterdagmorgen gehangen kunnen worden. Ik heb meteen aangegeven dat er nog een paar andere aandachtspuntjes zijn die ze dan meteen mogen fixen en daar waren ze mee akkoord.

Kortom: na maanden wachten hebben we zometeen dan eindelijk de gordijnen die we voor ogen hadden toen we het huis kochten! Op dat moment is het huis beneden nagenoeg klaar. De volgende stappen zijn wat langere baan termijn, dus is het wat mij betreft hoog tijd om eens een datum te gaan prikken voor de housewarming!

Jullie horen snel meer!

((Gordijnen)), ((Housewarming))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Huis and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *