Bekaf…

Zow, dat bleek toch vermoeiend, niet op de laatste plaats omdat ik van tevoren niet heb kunnen eten. Onze buurtvereniging D'n Eik haalt oud papier op in een groot deel van Heesch om financieel sterk te zijn en een buurtfeest te bekostigen. Dat doen ze het hele jaar, met telkens andere vrijwilligers. Ik stond voor vandaag ingeroosterd. Achter de papierwagen (gewoon containerwagen) aanlopen en daar het papier dat overal op straat staat ingooien bleek toch een stevige klus. Maargoed, is prima gegaan, om 20:30 waren we klaar, dus nu lekker even uitrusten! Cool

Technorati: ((Papier inzamelen)), ((vrijwilligerswerk)), ((buurtvereniging)), ((D'n Eik))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply