Einde N95 drama? Nah, vast niet…

Afgelopen week voor de duizendste maal gebeld met Vodafone… Of de levering de afgelopen week nog ging lukken zoals aangekondigd. En goh: "Nee, sorry meneer, de leveringen zijn onder de maat terwijl het toestel door iedereen gereserveerd is. Uw toestel komt de 14e binnen, dan kan u hem binnen 5 dagen thuis verwachten."

Ik wordt hier wel zo simpel van he. Ik ben gewoon sinds 1 januari met dit toestel bezig, 2 februari heb ik hem gereserveerd. En nu moet ik dus gewoon toekijken hoe echt gewoon iedereen het toestel al heeft. Veel mensen die hem gewoon in de winkel hebben gehaald of waar dan ook. Ik ben dan ook een stel Vodafone Citypoints gaan afbellen, maar ook die hebben enkel gereserveerde toestellen. Ben bang dat ik dus nog steeds moet afwachten of die online winkel eens onderhand gaat leveren, het toestel is nergens te bekennen, alleen bij mensen die hem zelf gekocht hebben. Hij is in ieder geval nergens op voorraad of gereserveerd .

Ben het in ieder geval echt beu nu. Mijn eigen toestel heeft geen nummerherkenning meer, synchroniseerd enkel via Nokia datasuite (welke ondertussen zo vaak mijn Outlook gesloopt heeft dat ik het echt NOOIT meer wil gebruiken) en heeft allerlei ontvangst problemen.

Hoe moeilijk is het om mij ook een telefoon te leveren?

Technorati: ((Vodafone)), ((Nokia N95)), ((Geen voorraad)), ((Nokia datasuite))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Telefoon and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply