CampZone, een beestje met geschiedenis!

Net kwam ik terecht op Claudia’s site, waar ze een leuk stukje over "haar CampZone edities" had. Dat bracht natuurlijk meteen een glimlach op mijn lippen, dus al msn’end lieten we de revue over de afgelopen jaren lopen.

Daarop reageerde Claudia met het leuke idee om een discussie te starten over dit onderwerp "jouw CampZone geschiedenis". Ik heb haar start gelezen en er ook meteen mijn verhaal bij geplaatst. Ik zag ondertussen ook THW Mark zijn reactie erbij.

Wat is het leuk om te lezen. Je denkt bij jezelf, goh, ik heb maar 2 leuke herinneringen. Terwijl je ze noteert gaat er een wereld aan grappige, leuke en pijnlijke herinneringen open.

Leuk om even te lezen weer .

((CampZone)), ((Claudia)), ((Miss-Bleu)), ((THW Mark))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply