Gefeliciteerd Iris!

Nounou, eindelijk is het zover! Iris heeft dan toch een nieuwe baan. De school waar ze voorheen zat ging het geweldig, maar vanwege de afstand vond de school het toch wat duur. Dus de school had dan ook aangekondigd voor het volgende jaar naar iemand anders uit te kijken.

Aangezien dat nieuwe jaar ondertussen erg dichtbij kwam begonnen de zenuwen en hoeveelheid solicitaties flink op te lopen.

Vandaag is ze op solicitatie geweest bij een school in Venlo en dat gaat door. Dat is geweldig, een 80 km rijden is aanzienlijk dichterbij. Het is een meer uren baan en het klinkt allemaal harstikke leuk. Wel zullen we dus moeten gaan uitkijken naar een autootje. Maar voorlopig is het wel te treinen.

Technorati: ((Iris)), ((Nieuwe baan))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *