Studieavond en tijdelijke auto

Nou, dat was weer een tijdje geleden, maar gisteren avond weer eens lekker aan de studie gegaan. In je eentje studeren is ook zowat, dus lekker met Benno aan de slag gegaan. Het was een zeer gezellige en geslaagde avond wat mij betreft . In ieder geval heb ik mijn TCP/IP weer lekker kunnen ophalen…

Vandaag was het weer eens tijd voor een beurt aan de auto. Mijn emissiesysteem wordt eindelijk hersteld (onderdelen zijn aanwezig), iets dat ligt te trillen wordt hopenlijk gefixed en natuurlijk gewoon de beurt zelf.

Als vervangend vervoer kreeg ik dit maal de Kia Carens:

Kia Carens

Toen ik er naast stond dacht ik op zich nog van, hey, grappige auto. Motorisch is hij dan ook leuk, rijdt lekker door, reageert goed. Toch wil ik hem duidelijk niet hebben. De stoel zit rot (veel te zacht), hij is een beetje onstabiel, wiegt snel. En om mijn dag net dat stukje beter te maken zit er in deze ook geen autoradio in. Gelukkig blijkt mijn Nokia N95 een aardig volume te hebben. Ik heb dus in ieder geval de hele weg MP3’s aan gehad…

Enfin, morgen weer in mijn eigen auto, dan kan ik tenminste weer naar audioboeken luisteren!

Technoratie: ((Kia Carens)), ((Emissie probleem)), ((Nokia N95)), ((Audioboeken))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply