Gewapende man verschanst zich in woning

Gewapende man verschanst zich in woning

DEVENTER – De politie heeft dinsdagmiddag een woning omsingeld omdat de bewoner weigert het huis te verlaten. Daarbij bedreigde hij een deurwaarder en politiemensen met een vuurwapen. Een arrestatieteam is paraat.
Dit begrijp ik nu werkelijk niet he? We leven in 2007… Schakel de stroom en water van het pand uit, plaats er 10000 volt hekken omheen, mobieltje over het hek pleuren en de man mededelen dat wanneer hij uitgespeeld is zelf 112 mag bellen dat ze hem komen halen.
Daar ga je toch geen manschappen en risico’s aan besteden!
Technorati: ((Gewapende man verschanst zich in woning))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Kijk op nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply