Argh, nog een keer rennen!

Had ik gisteren al spierpijn genoeg om hier te klagen, is dat vandaag een mooie herinnering. We zijn gisterenavond weer gaan rennen. Dit maal ook bijna 2 kilometer verder. En dat voel ik nu stevig! Volgende keer wordt zaterdagmorgen, of dinsdag avond volgende week. Wel merk ik dat het qua conditie veel beter gaat. Alleen mijn spieren mopperen flink. We hebben een grotere route door de andere kant van Heesch gelopen. Het rondje van gisterenavond (5,75 km):


Grotere kaart weergeven

Maar wel lekker dus, dat er merkbare progressie in zit! Alhoewel het zwaar valt, twee dagen achter elkaar, wordt het wel beter zo. Voortaan gaan we iedere dinsdag avond lopen als basis. Vaker is optioneel. De route is natuurlijk ook weer toegevoegd aan mijn routelogs!

Technorati: ((Nokia Sports Tracker)), ((Rennen)), ((Heesch))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws, Rennen and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply