Dag 4 LianneLan

LianneLan 2007/2008Ondertussen zitten we alweer in de 4e dag van LianneLan 2007/2008. Het is enorm gezellig, zoals te zien is aan het aantal malen dat ik mijn blog al heb geupdate. LianneLan is dit jaar weer flink verbeterd ten opzichte van het vorig jaar. We hebben een eigen DC hub, gigabit netwerk, 3 koks, waarvan Joost toch wel bij verreweg de meest serieuze. Dat maakt dat het hier compleet op en top verzorgd is. Genieten tot en met. Hoofdgames: OpenTTD, TD, COD4 en UT3 :). Maargoed, dat zie je ook terug in mijn stats.

Hier heb ik in ieder geval wat fotos geplaatst!

Technorati: ((LianneLan)), ((OpenTTD)), ((TD)), ((COD4)), ((UT3))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply