Deja Vu (2006)

Deja VuGisteren heb ik met Iris de film Deja Vu gekeken. Voor alle mensen die wel houden van films met tijdlijnen, tijdreis principes en wormholes: Kijk deze film niet. Allemachtig wat een slechte film.

Houdt je niet van films met tijd-theoriën en al dat soort ellende, maar wel van Denzel Washington? Dan ben je nog niet al te ervaren met de materie en zou het kunnen zijn dat je de film leuk vind. Er zat wel genoeg spektakel en ook goed acteerwerk in.

Technorati: ((Deja Vu)), ((Slechte film))

Maar als je de film een beetje serieus volgt wordt je gewoon chagarijnig. De hoeveelheid fouten, de wisselende manier van invloed op het verleden en hoe dingen verlopen stapelen zich op. Compleet onwerkelijk, tegenstrijdig en vol zaken die gewoon haaks op elkaar staan. Wat irriteerde hij me!

Erg jammer, want de film heeft wel een fantastische cast, goed acteer en camerawerk. Maar het verhaal stond gewoon van geen kanten. Wat mij betreft daardoor de slechtste film van de laatste paar jaar.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Series en films and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply