The Party – Lanparty in Eindhoven

Ja, het zit er weer aan te komen. 18, 19 en 20 april is weer onze grote lanparty: The Party in het beursgebouw in Eindhoven. Dit is voor mij altijd een opmerkelijke lan aangezien ik nauwelijks tot niet betrokken ben bij de organisatie ervan. Toch mag ik er gelukkig wel altijd de techniek doen!

Het is een luxe lan, met gratis drinken, masseurs (in ieder geval de vorige keer) en allerlei extra’s en aankleding. Voor mij altijd een hoogtepuntje, zeker nu dit een van de laatste overgebleven grote lans in ons kikkerlandje is!

Ik spotte vandaag de promo op youtube, dus bij deze!

 

Technorati: ((The Party)), ((Beursgebouw Eindhoven)), ((Lanparty))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply