WallyLAN 7.1

Dat was het dan weer, WallyLAN 7.1. Het is een erg gezellig en geslaagd weekend geweest, waarin ik ook weer hernieuwd respect heb gekregen voor de WallyLANners, die wéér een geslaagde en gezellige lan realiseerden. Ik ga het weekend niet in detail opsommen, maar gewoon kort samenvatten: Veel COD4, Veel Sins of a Solar empire en hoe kan het ook anders: veel Tower Defence!

Dan nog tweemaal uiteten en veel lachen en gezelligheid, dan heb je het wel weer een beetje opgesomd. Het blijft gewoon iets dat je niet kan missen. Sfeer is key en leuke mensen alom :). Dit keer was voor mij nieuw dat ik eindelijk Ravje ontmoet heb, waartegen ik al zoveel lanparties gespeeld heb, maar nu dan eindelijk zijn gezicht gezien heb. Ook erg leuk opgetrokken met #Tent75 :D.

Update gevonden:
De mensen van #Tent75 hebben foto’s online geplaatst:
Foto’s 1
Foto’s 2

Technorati: ((WallyLAN)), ((Lanparty)), ((Hoogland)) ((COD4)), ((TD)), ((SOASE))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Verslagen and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *