PinksterRaces Zandvoort

Mijn vader's nieuwe auto op de website van de Supercar ChallengeAfgelopen weekend was het weer zover, mijn vader ging weer Racen in de Dutch Supercar challenge. Helaas had ik zijn vorige race in Duitslang gemist omdat ik tegelijkertijd ons eigen evenement The-Party in Eindhoven had.

Het was voor mij de eerste race waarbij hij in zijn nieuwe BMW Z4M reed, die erg mooi is! En een monster is het :).

Technorati: ((Dutch Supercar Challenge)), ((DSC)), ((BMW Z4M)), ((PinksterRaces Zandvoort))

Ik heb foto’s gemaakt, die vind je hier.
Ook heb ik wat korte videotjes gemaakt met mijn foon, die vind je hier.

Het racen ging erg goed. Ondanks dat hij weer net een zware operatie achter de rug heeft en eigenlijk de 2e race pas reed in deze auto had hij een zeer stabiele 5e en 6e plaats binnen op Zandvoort!Natuurlijk eerst een filmpje van mijn vader’s auto! 😀

Dan een filmpje waarin de meeste auto’s passeren:

 

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws, Races and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply