Revision – Heavy Light

Heavy LightAfgelopen weekend was het dan zo ver, Revision, de band die we allemaal zijn gaan volgen omdat Mark er maar over bleef zeuren (en toen behoorlijk cool bleek te zijn :P) releasete zijn eerste EP: Heavy Light.

In de Exit in Rotterdam moest het moment dan eindelijk komen. Met Sixth Tone in het voorprogamma werd het een fantastische avond. Wat mij betreft ben je als band geslaagd als je een voorprogamma hebt 😉 en nog goed ook als je het lef hebt een lekker klinkend voorprogramma te nemen.

Ik ben er heen gegaan met Iris, Freddy, Kim, Dorien, Herman en Lieneke. De muziek klonk erg lekker en het was een gezellig podiumpje. Met een opkomst van zo’n 150 personen zat het lekker vol. Aan het eind van de avond kregen we de CD allemaal mee naar huis, zie de cover hierboven.

Wel stoer overigens, om 1 van de 150 uitgegeven CD’s te bezitten :). Op Last.FM ben ik ook één van de weinigen die deze nummers luisterd.


Technorati: ((Revision)), ((Exit Rotterdam)), ((Releaseparty))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Muziek and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *