Wéér ziek

Dit is een slecht jaar voor me, dat is duidelijk. Dit jaar heb ik al een paar keer voedselvergiftiging gehad (waarvan 1 keer een vergelijkbaar virus). Nu heb ik weer een verkoudheid met koorts erbij. Ik heb in ieder geval besloten hier niet voor thuis te blijven, ben pas net weer aan de gang na mijn laatste voedselvergiftiging. Om nou te zeggen dat ik ongezond leef? Nee, ik eet iedere avond gezond, ik drink goed en ik eet goed. Erg irritant en wat mij betreft mag het weer snel over zijn!

In ieder geval is dit ook weer iets dat heerst: Herman heeft het ook al gehad en ik hoor het op meer plaatsen. Het virus dat ik heb gehad heeft ook de hele vriendengroep van Iris geveld, dus wat dat betreft is het niet uniek, maar wel vervelend.

Technorati: ((Ziek)), ((Verkoudheid))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *