Nieuwe serie: The Middleman

The MiddlemanTijdens Wallylan 8.0 kwam Andries met deze serie op de proppen: The Middleman. Wat een hilarische serie! Ik kan deze iedereen aanraden.

Het verhaal lijkt een beetje op Man in Black. Een man werkt voor … (ja wie eigenlijk? Dat weet hij zelf ook niet) en krijgt klusjes. Klusjes die niet geheel normaal zijn. Daar horen ook gadgets bij welke gewoon iedere maand spontaan voor de deur staan. Deze man ontmoet een vrouw die niet helemaal onder de indruk is van de spannende dingen die gebeuren. Dat maakt dat hij denkt dat ze ook een goede middleman zou zijn.

Ze mag bij hem komen soliciteren omdat ze haar vorige baan verloren heeft omdat ze waarschijnlijk een duur laboratorium heeft opgeblazen met een zippo… Aangekomen blijkt de secretaresse van de middleman een chagarijnige oude vrouw (oh en robot) te zijn welke testen afneemt om te zien of ze geschikt is. Erg hilarisch deze serie, de humor is goed, de personages zijn allemaal héél appart en opmerkelijk (een beetje in de trent van My name is Earl) en de goodguy is wel een heel erg foute goodguy, die het liefst glaasjes melk drinkt, koffie drugs vind en scheldwoorden een slechte opvoeding vind. Het nieuwe meisje zit echter wat anders in elkaar :)!

Check de trailer:

Technorati: ((The Middleman)), ((Man in Black)), ((My name is Earl)), ((TV Serie))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Series en films and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *