Film: Tropic Thunder

Tropic ThunderAfgelopen weekend ben ik met Iris, Freddy en Kim naar de film Tropic Thunder gegaan. Eigenlijk hadden we hier niet zo’n zin in, aangezien het een Ben Stiller film is. Die bevallen normaliter niet zo goed. We hadden in het kleine bioscoopje echter niet veel alternatieven, dus werd het deze.

Ik moet zeggen dat ik daar echt bijzonder blij mee ben achteraf. Wat een verschrikkelijk leuke lachfilm, met vele overdreven momenten en goede opmerkingen.

De film gaat over een groepje overbetaalde acteurs die een oorlogsfilm moeten opnemen. Deze mannen zijn een beetje triest en verwend, het stereotype dure acteurs zeg maar. De filmmaker besluit eens wat alternatiefs te doen. Deze acteurs worden echt in de jungle gedropt waar ze voor verborgen camera’s de momenten moeten spelen. Bij volledige afwezigheid van alle vormen van luxe en comfort zou dit veel realistischer moeten zijn. Dit loopt natuurlijk helemaal uit de hand, waarin het toch een "echt heldenverhaal" wordt.

Wat mij betreft, als je tegen flauwe films kan, is dit een bijzondere aanrader!

 

Technorati: ((Tropic Thunder)), ((Ben Stiller)), ((lachfilm))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Series en films and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *