Ziek

Sinds woensdag heb ik stevig de griep. Gewrichtspijn, loopneus, niesen en hoesten, hoofdpijn en veel koorts. Joepie. Wat een ellende is dat toch altijd. Donderdag en vrijdag wat eerder naar huis gegaan, maar met die extra rust is het nu toch nog niet helemaal over.

Maargoed, wel een productieve week achter de rug. De aftrap van 2009 met het bedrijf hebben we op dinsdag gehad, wat gelukkig allemaal wel een goede indruk gemaakt heeft. Het was leuk om met heel 2e2 bij elkaar te zijn en het zag er allemaal weer prima uit. We waren in een of andere boerderij in Utrecht. Daarnaast heb ik deze week echt waanzinnig veel kilometers gemaakt: 1225 km.


Grotere kaart weergeven

Technorati: ((griep)), ((ziek)), ((veel kilometers))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply