Stop de terreur die NEM heet!

Nederlandse Energie MaatschappijSoms willen mensen het ook gewoon niet snappen! Ondanks dat ik iedere keer aangeef geen interesse te hebben en telkens weer vraag om mijn gegevens te verwijderen werd ik hedenmorgen voor de 12e of 13e keer gebeld door de NEM. Of ik geïnteresseerd ben.

Ik kom er maar niet vanaf, ze bellen telkens op mijn mobiel. Gelukkig is er een wet door in de kamer, waardoor dit in de toekomst verholpen moet kunnen worden: http://www.bizz.nl/4033-verbod-op-spam-en-telefonische-verkooppraatjes.html.

Deze wet gaat 1 juni in werking hoopt men. Ik kan niet wachten.

Vanmorgen was ik weer aardig bot aan de telefoon (na 4 keer lukt vriendelijk blijven niet meer zo): "Ik wil dat jullie me uit jullie bestand schrappen!". Krijg ik doodleuk het antwoord "Maar meneer, weet u hoeveel callcenters er zijn, die hebben allemaal hun eigen bestand, zelfs voor de NEM."

Kortom, je kan er zogenaamd nog niets aan doen ook!

En laat ik dan nog niet ingaan op de legitimiteit van allerlei bedrijven die nu willen dat je een tarief vastzet bij ze, waar we in de toekomst grote dalingen in de prijs verwachten…

Technorati: ((Telefoonterreur)), ((NEM)), ((Nederlandse Energie Maatschappij))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Mening / visie and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply