Eind CampZone, aan het werk!

Zo heb je 3 weken prachtig weer en CampZone, en dan is het ineens afgelopen. Tijdens CampZone werd ik al gebeld door kantoor dat ze een klant voor me hadden. Een complexe ISA Enterprise omgeving die spaak liep. Of ik daar wat voor voelde. Eindelijk weer een technische uitdaging was mijn eerste gevoel, dus ik stond er direct achter.

Meteen de eerste dag dat ik terug was en officieel nog vakantie had, heb ik me ingelezen in het netwerk van de klant en zijn wensen. Hier ben ik wel een paar dagen mee zoet geweest… En toen de werkweek:

Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:00 tot 19:30
Woensdag: 8:00 tot 20:00
Donderdag: 8:00 tot 17:00
Vrijdag: 8:00 tot 21:00
Zaterdag: 8:00 tot 23:00

Het is een zware week geweest, maandag ga ik weer terug.. Het valt een beetje zwaar omdat ik nog niet echt aan opruimen toegekomen ben en veel moet inhalen en afwerken voor CampZone… Dat moet ook nog gebeuren..

Technorati: ((ISA 2006 Enterprise)), ((CampZone))

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *