Exam (Bezoek bij An en Matt)

ExamNee, we zijn gelukkig niet onderzocht door An en Matt ;).

Zondag was het dan eindelijk zo ver dat Iris en ik eens gingen kijken hoe het nieuwe huis van An en Matt er uit zag. Nou, die wonen behoorlijk lekker en ruim! Naast dat het natuurlijk weer hartstikke gezellig was en er goed gegeten werd hebben we eerst maar eens The Hangover gekeken, welke ze nog niet bleken te kennen. Daarna vroeg ik me af of de film “Exam” ondertussen eens uit zou zijn. Dat was het geval, dus die hebben we daarna maar eens gekeken.

Deze film had ik namelijk ergens op Youtube gespot en het leek me wel wat. Ik moet zeggen: Hij was bijzonder goed! 😀

Een aantal kandidaten gaan voor in functie in een bijzonder goed bedrijf. Voor deze functie hebben ze al een aantal testen afgelegd. Dan komen ze bij de laatste test: het examen. Ik denk dat de film vervolgens wel geloofwaardig weergeeft wat er gebeurt met een groep mensen die de bedoeling van de test niet kennen, maar wel heeeeel graag willen winnen……

Kijken! Een absolute aanrader!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Series en films and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Exam (Bezoek bij An en Matt)

  1. mattijs says:

    … heb ik al gezien.

  2. Pingback: Film: Exam « Herman's Weblog

Leave a Reply