Huwelijks-moeheid

De ringen van ons huwelijkNee, ik ben het nog niet beu. We zijn gewoon echt moe 😀

De nacht voor het huwelijk heb ik raar genoeg geen oog dicht gedaan. Dat het op de huwelijksnacht 2:00 uur was voor alle visite weg was is ook geen verrassing. De volgende ochtend moest ik echter om 8:00 uur beginnen. Donderdag avond was het een eind opruimen en uitzoeken. De volgende ochtend weer 8:00 uur en een hoop werk inhalen. ‘s Avonds had ik een afscheidsdiner gevolgd door een spontane videosessie bij Andries thuis. Daar gingen we de huwelijksvideos voor het eerst kijken na een twitter oproep. Was heel gezellig met Andries, Sandra, Myrte, Joost, Herman, Lieneke, Freddy, Kim, Iris en ik. Maar toch weer laat toen we terug kwamen :D.

Toen we vanmorgen wakker werden om 13:00 uur schaamde ik me daar dan ook niet voor! Nu verder met opruimen en uitpakken en lekker uit eten met Lieneke, Herman, Jessica en Eric. Hoe de avond verder zal lopen zullen we wel zien…

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply