Morgen trouwen…

TrouwenEn voor ik het vergeet. Morgen trouw ik dus met Iris. Ben behoorlijk moe nu, we moeten er maar snel in, want het is vroeg dag. Iris moet om 7:30 uur bij de kapper zijn. Ik als jongen moet tegen mijn verwachtingen in ook bij de kapper verschijnen volgens mijn kapper. Gratis en binnen 3 minuten klaar fluisterde hij me nog in :).

De ringen zijn geregeld, gadgets voor morgen liggen klaar, Myrte heeft de planning en de spullen. Andries komt ons vroeg halen. Kortom, kan weinig mis gaan toch? 😛 Het wordt een redelijk volle agenda, waarbij ik het vermoeden heb dat de dag veel te weinig uren gaat hebben!

Volgens mij gaat het een gezellige dag worden! Heb er wel zin in… Als je zin hebt moet je ook onze bruiloftsite maar checken: http://bruiloft.taizer.net.

Goede nacht! 😀

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Morgen trouwen…

 1. Herman says:

  Ben benieuwd morgen 🙂

 2. Evert Jan says:

  Fijne dag vandaag, Steph en Iris!

 3. Claudia says:

  ben zoooo benieuwd jongens! tot zo!

 4. Claudia says:

  Ow… en ik krijg Glenn niet in een pak 😀 😀

Leave a Reply