Nieuwe site!

Ja, deze move is wel heftig! Ik ben van czero.taizer.net naar steph.taizer.net verhuisd, van provider naar provider en van Joomla naar WordPress!

Ik moet dan ook zeggen dat ik enorm verbaasd ben over het feit dat ik mijn oude posts etc. eigenlijk zonder centje pijn over heb gekregen. De oude comments ben ik kwijt, maargoed, dat is dan maar jammer.

Ben al lang blij dat ik zonder eigenlijk een echt probleem gewoon over ben gekomen! πŸ™‚

Super! Ik hoop dat het jullie gaat bevallen! Ik merk wel dat alles een stuk prettiger werkt en gewoon toegankelijker is. Joomla heb ik altijd mijn geld op gezet omdat hij zoveel meer kon dan WordPress, maar laat ik die weddenschap van honderd jaar geleden gruwelijk verloren hebben van Herman. Dit is echt veel beter…

Èn, zoals Mattijs al ontdekt had: Random avatars for everyone :). Fun! πŸ˜€

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Nieuwe site!

 1. mattijs says:

  w00t! eens kijken wat voor ziek vette random avatar ik uit de doos trek πŸ˜€

  • Steph says:

   Whaha, een raar poppetje met een 1 wenkbrauw πŸ™‚

   • mattijs says:

    lol! die van jou mag er anders ook wezen πŸ˜€

    waar kunnen we trouwens de poll doen over hoe lang het duurt voordat je reCAPTCHA aan moet gaan zetten? of heeft wordpress daar iets l33ts op?

    • Steph says:

     WordPress heeft daar zeker iets leets op πŸ™‚ Akismet spamscanning in comments. Dingen die verdacht zijn worden voor review gemarkeert en gecheckt tegen een known database. Daarmee is het vrijwel onmogelijk om door te komen voor de spammers schijnt πŸ™‚

 2. Herman says:

  Helaas is mijn eigen website door een domeinverhuizing al een paar dagen offline πŸ™ Maar zodra deze weer actief is zal ik je nog wat plugins doorgeven πŸ™‚

  WordPress kan dan misschien net wat minder, maar is in ieder geval goed bruikbaar zonder 3 volledige WO studies te hebben afgerond..

  • Steph says:

   Ja, en als ik door de echt onvatbare lijst plugins lees, vraag ik me werkelijk af of hij minder kan ondertussen. Dat is wel lang zo geweest, maar denk niet dat het nog zo is. Joomla lijk wat dat betreft al lang stil te staan…

 3. Herman says:

  WOW!!! mijn random avatar is een foto van mezelf!! πŸ˜‰

 4. Rob Schins says:

  Oeh, ben eens benieuwd naar mijn ava :p.

  Maar WordPress roelt, doen we Pack4DreamHack etc. ook mee.

 5. Evert Jan says:

  Goed bezig Steph! Ook eindelijk over op WordPress. Jij komt er nog wel. πŸ˜‰

  Maar leuk dat je het bloggen ook weer opgepakt hebt.

  Gr,EJ

 6. Stefan says:

  Ik vind het frustrerend dat je een foto van Herman in de header hebt staan. Verder goed bezig met WordPress… die zou ik ook pakken, als ik behoefte aan een blog had gehad.
  Maar mijn blog zou net als mijn site, maar zelden geupdate worden πŸ˜‰

 7. Claudia says:

  power to wordpress! I love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *