Rubicon – Nieuwe serie

Rubicon

Een nieuwe serie waar Iris en ik net aan begonnen zijn is Rubicon. En tot onze verrassing een echte aanrader! Rubicon is een complot en intriges serie. In de volle verwachting dat dit dus een soort volledige paranoide gekkigheid met links en complexe zooi zou zijn, werden we blij verrast! 🙂

Rubicon is namelijk best een heel erg goed opgezet verhaal. Een “analyst”, iemand die gegevens verwerkt van de spoinage instanties, maakt tegen zijn wil promotie. Een redelijk gesloten, rustige intelligente verwerker van gegevens is ineens teamleider die ook voldoende aandacht van het management krijgt. Het eerste wat hem intrigeert is hoe hij aan zijn baan komt.

Ik vind de serie erg goed in elkaar zitten tot nog toe (ep 5), het verhaal wordt goed en realistisch opgebouwd. Dat maakt het dan ook erg leuk, het is geen achtbaan, er zit een gedegen stukje opbouw in, maar ik vind de serie alles behalve traag. Het is geen actie, maar erg sterk.

Kortom: een onverwachte aanrader!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Series en films and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rubicon – Nieuwe serie

  1. Stefan says:

    Ga je nog is een lijstje posten van alle series die jullie volgen? En kan je er dan een sickbeard export bij doen? 🙂 (A)

  2. Pingback: Series overzicht voor Stefan | Steph's blog

Leave a Reply