Gisteren lekker gefietst, nu hooikoorts!

Ja, wat ongelofelijk getrouwd zijn we ineens! Voor het eerst in misschien wel 8 jaar ben ik gaan fietsen, met Iris… Lekker een uurtje of wat weg geweest. Ongeveer anderhalf uur thuis had ik een enorme verkoudheid ontwikkeld: Vol gezicht, snotneus, beetje koortsig. Na wat kort denkwerk besloot ik dat dat dan wel een heel vlotte spontane stevige verkoudheid moest zijn. Beetje onwaarschijnlijk dus!

Nu had mijn zusje me het afgelopen jaar ook al beschuldigd van hooikoorts en haar punt redelijk goed gemaakt door mijn misere behoorlijk te verlichten met een anti-hooikoorts tabletje. Vandaag dus ook maar weer 1 genomen en inderdaad, het is alweer een heel eind weg.

Een collega suggereerde dat de maïs nu in bloei staat. Misschien is het dat 🙂

In ieder geval mooi suf om tijdens de zomer niets te hebben en een paar weekjes in de herfst wel 😀

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gisteren lekker gefietst, nu hooikoorts!

  1. Danielle says:

    Maar je had iig geen spierpijn van het fietsen 😉

Leave a Reply