Subscribe to comments

Snel even een functie toegevoegd die ik erg mistte: je kan onderaan aanvinken dat je op de hoogte gehouden wilt worden van comments. Ik vind het altijd erg lastig om de discussie op een andere weblog gaande te houden, je moet er maar net aan denken om regelmatig even terug te kijken of mensen nog gereageerd hebben op jouw opmerking :).

De volgende stap is het logisch te vinden dat mensen dat bij je eigen blog ook hebben. Van nu af aan is er dus voortaan een “Houdt me op de hoogte van komende reacties via e-mail” vinkje beschikbaar :). En don’t worry, je kan ook uitschrijven!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Subscribe to comments

  1. Rob says:

    Meteen even testen.

    ps. dit keer onder mijn eigen naam 🙂

Leave a Reply