Vluchtje met Herman en Lieneke

Nou, eindelijk een reden gevonden om de lijm van Stefan uit te pakken ;). Die had hij me gegeven voor mijn verjaardag een paar jaar terug. Die was nu hard nodig om de AR Drone te herstellen. Ik wilde de Drone ook nog aan Lieneke laten zien. Aangezien Herman en Lieneke vandaag op bezoek zijn was het dan ook logisch dat we hem even mee naar buiten kwamen. Het extra obstakel van vandaag was buurtkinderen (erg jong) die er naar wilden slaan met schoppen en takken. Erg goed in de gaten houden dus!

Na een behoorlijke crashlanding is de volledige voorkant van de hull afgebroken. Aangezien het schuimrubber is heb ik deze met gewone alleslijm op elkaar geplakt. Over 24 uur is hij dus weer klaar om te vliegen :). Foto’s in volledige artikel.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in AR Drone and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Vluchtje met Herman en Lieneke

 1. Stefan says:

  Nice!! 🙂

 2. Mark says:

  wel nasty dat ie zo snel gecrasht is :S Gelukkig is de hull wel los te bestellen, maar dan nog 🙁

  • Steph says:

   Mwah 🙂 Paar lelijke crashes mee gemaakt, ben gewoon lomp. En serieus, schuimrubber breekt mooi gekarteld. Dus heb er nogal gemakkelijk lijm op gedaan en de boel bij elkaar gestoken, ben er echt van overtuigd dat het prima goed komt 😉

 3. Mark says:

  van ductape wordt ie te zwaar zeker? 😛

Leave a Reply