COD: Black Ops

Call of Duty: Black opsGisteren heb ik behoorlijk impulsief toch besloten Call of Duty: Black Ops aan te schaffen. Ik voelde me eigenlijk wel moreel verplicht.

Het verpersoonlijken van de characters is veel verder uitgewerkt, meer specialiteiten etc. De dedicated servers zijn terug (wat ongelofelijk fijn, MW2 heeft hier toch echt wel heel erg veel last van gehad), waardoor je weer het gevoel krijgt met een community te spelen. De hoeveelheid extra zooi is overweldigend en Wired berichtte ook al van een wel erg grappige Easter Egg. Met wat zeer positieve reacties was ik dan ook echt om. Heb hem gisteren maar gekocht. Had er ineens erg veel behoefte aan, ook omdat Iris niet thuis was en ik toch wat te doen wilde hebben.

Helaas blijkt de game voor mij niet weggelegd :(. Het begon met een erg vervelende download omdat de steamservers overbelast waren. Ik had verzuimd te preorderen namelijk. Toen ik om 21:00 uur eindelijk van start zou kunnen startte ik hem op, om op een lelijke teleurstelling te eindigen. Mijn PC kan hem eenvoudigweg niet draaien. Ik heb een ondertussen 6 jaar oude gamepc, welke nu eindelijk zijn dienstplafond gevonden heeft. Mijn pc trekt het werkelijk niet. Grafisch is deze game minder dan MW2, maar qua CPU is hij veel zwaarder geworden. Laat dat nou net zijn waar mijn PC ook echt problemen begon te krijgen. Dat merkte ik al aan de complexe levels binnen MW2, daar redde hij het af en toe net niet wanneer ik teveel level ineens in beeld had…

Kortom, tijd om een nieuwe te fixen :(. Tot die tijd moet ik me maar behelpen met de filmpjes :S … Ik hoop hem snel te kunnen spelen!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Games and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to COD: Black Ops

 1. Herman Ronk says:

  Wat voor CPU heb je dan?

 2. Hoite says:

  Als mr. Campzone zijnde mag je toch eigenlijk gewoon niet achterlopen met dit soort dingen. 😀

  • Steph says:

   Ik loop niet zo achter hoor :). Tussendoor heb ik natuurlijk al een keer mijn videokaart geupgrade, waardoor dit het eerste spel is dat ik niet gewoon highres kan spelen. Dus vanaf nu ga ik achterlopen, waar ik dan ook gewoon meteen op ingrijp 🙂

 3. Quindor says:

  Gaat binnenkort helemaal goed komen hoor! 10x de performance van nu gaan we voor! 😀

  Steph met de tijd mee heet het project. 😉

  p.s. Het is vooral de CPU, alle andere onderdelen zijn tussendoor al een paar keer geupgrade.

 4. shereen says:

  niet om je jaloers te maken ofzo.. maar het spel is WREED!!!!

  😛

 5. Pingback: Upgrade ellende/fun | Steph's blog

Leave a Reply