Gelukkig nieuwjaar allemaal!

VuurwerkVanaf een knusse nieuwjaarslan wilde ik ook hier mijn nieuwjaarsgroet de wereld in sturen… Het is een pittig jaar geweest, zoals ook het volgende jaar zal zijn. Vol van uitdagingen, nieuwe dingen, dingen waar je zin in hebt, dingen waar je tegenop ziet. Maar toch gewoon een nieuw jaar.

Duidelijk is dat ik deze met mijn familie heb ingeluid. Fijn, warm en onder ons. Bij thuiskomst zat de groep vrienden te wachten, ze hadden zelfs het vuurwerk bewaard voor mijn terugkomst. Ik denk dat het nieuwe jaar zo weinig verassingen met zich mee brengt. Ik weet immers wie er zijn…. 😀

Maak het mooi!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply