Lezers bedankt! (Stats-parade december)

Stats December 2010Misschien een beetje vreemd, maar ik wilde de lezers van mijn blog maar weer eens bedanken. Bloggen doe ik voor mezelf, het is een soort dagboek, waarin dingen in de tijd geplaatst voor mijzelf terugleesbaar blijven. Maar dat het gelezen wordt en de interactie met jullie, mijn lezers, maken het zo onmetelijk veel leuker voor me!

Vroegâh hadden Claudia, Herman en ik de neiging een statsparade te doen. Vooral omdat we het leuk vonden onderling te kijken hoeveel mensen van wiens site naar wiens site doorklikten enzo. Misschien is het tijd om deze traditie nieuw leven in te blazen?

Bij deze dan ook de stats van december 2010 voor wie het ook mag interesseren ;).

Bezoekers:

Visitors december 2010

Traffic sources:

Referrers december 2010

Wat is bekeken:

Content december 2010

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Website and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Lezers bedankt! (Stats-parade december)

 1. Claudia says:

  Ja, ik heb niet echt meer een blog, dus ik kan niet echt meer meedoen.
  Maaaaaaar ik doe vanaf volgende maand weer mee voor de stats van jan. voor 365-project.nl

 2. Tof Steph 🙂
  Altijd leuk om te zien dat je artikelen worden gelezen 🙂

 3. Myrte says:

  Leuke getallen, dan weet je dat je de dingen op je blog niet voor niks schrijft 🙂

  Maaarrrrrrr, je moet nog wel ff oefenen om de getallen te behalen die ik vroegah met m’n blog wist te trekken 😉 gnagna 😛

  • Steph says:

   Hahhah, gelukkig ben jij gestopt en ik net begonnen :), dus mijn kansen zijn gunstig 😀

   Maarre, als je de wedstrijd wil voortzetten heb ik er zo eentje live voor je 😛

Leave a Reply