Lang, lang geleden ging ik vaak rennen

Dus, het was weer eens hoog tijd dat ik dat oppakte. Eerst ben ik naar Van Tilburg gereden om een band te kopen waar mijn iPod in kan. Dat is al lange tijd een grote frustratie onder het rennen, dat gebungel… Geslaagd met mijn missie ging ik opgewekt richting bossen :).

Ik moet zeggen dat het me zwaar viel, vooral omdat ik het natuurlijk te lang niet meer gedaan had. Wat me niet hielp was dat ik bedacht had om in de bossen te gaan lopen, lekker in mijn uppie. Mooi plan, mooie natuur, mooie omgeving, maar na 2,5 kilometer mul zand dacht ik wel dat ik stuk ging.

Gelukkig kwam ik toen een verhard fietspad tegen, waarop het teruglopen voelde alsof ik pauze nam. Debiel genoeg heeft mijn foon het tweede deel van de run niet vast gelegd? :S. Maargoed, je hebt er niet veel verbeelding voor nodig: van de start naar het einde is 1 rechte lijn verhard fietspad welke ik genomen heb. Ik schat dat ik 4,5 km gelopen heb. Het was wel erg lekker weer eens. Ik moet het deze lente maar heel wat vaker doen!

 


Grotere kaart weergeven

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Rennen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Lang, lang geleden ging ik vaak rennen

 1. Herman Ronk says:

  Ik ben zelf absoluut niet van het hardlopen, maar lange afstanden gewoon lopen is dan weer wel leuk :P.. Toch gaat de voorkeur uit naar fietsen, maar dat komt er niet echt meer van ๐Ÿ™

 2. Danielle says:

  Ow die band voor je iPod is wel een erg goed idee ๐Ÿ˜€ ik weet ook nooit waar ik mijn mp3 speler moet laten dan!

  Leuk dat we ongeveer tegelijk het hardlopen weer oppakken ๐Ÿ™‚ nu nog fanatiek volhouden! ๐Ÿ˜€

 3. Ed says:

  Stoer!! Ik ben niet van het hardlopen, fietsen is wel leuk maar dan voor mijn plezier. Vroeger wel veel gesport, badminton in de hoge klasse, ongeveer 7 jaar gedaan, teakwondo (vechtsport), bruine band, ongeveer 7 jaar gedaan, fitness en body building, 5 jaar volgehouden…..op dit moment ff niets meer. Gezinsleven is ook topsport.

  • Hahhah, dat geloof ik ja ๐Ÿ™‚ Ik heb overigens ook jaren taekwondo gedaan ๐Ÿ™‚

   • Ed says:

    Echt?? Oke……was toen helemaa in gok ik, teakwondo…….:*). Haha

    • Steph says:

     Ik weet niet, ken eigenlijk niet zoveel mensen die het gedaan hebben :). Ik ben overigens nooit verder gekomen dan de witte band omdat ik maar niet wilde leren tellen in het Japans ๐Ÿ™‚

     • koelkastentemperatuurcontroleur says:

      toch weer jammer…..
      teakwondo is koreaans….. dus je hoeft helemaal niet te tellen in het japans….
      dat is voor karate ๐Ÿ™‚ daar weet ik dan weer wat meer van ๐Ÿ˜‰

     • Steph says:

      Koreaans? Misschien dat het dan al misging bij dat misverstand? ๐Ÿ˜›

 4. 34 kmpu!?
  Note to self, niet met Steph mee lopen.

  • Steph says:

   Hehheh, de GPS is soms wat erratic ja, zoals hij ook op het eind gewoon de hele terugloop niet gecaptured heeft… Denk dat ik die ergens anders moet gaan dragen ๐Ÿ˜€

 5. koelkastentemperatuurcontroleur says:

  ook ik sluit mij aan bij de mensen voor wie hardlopen niks is…
  voor mij is fietsen hetzelfde als lopen…. niet voor mij dus….

  geef mij maar de motorfiets…
  Steph, wanneer gaan we rijden?

Leave a Reply