Korte update tussendoor, wat komt binnenkort?

Karten met SligroHet is even stil geweest na onze terugkeer uit IJsland, dit heeft alles te maken met de enorme drukte waar ik in terecht gekomen ben, waar het werk overal de spuigaten uit loopt. Dingen voor CampZone, dingen voor 2e2, dingen voor Sligro en vooral veel voor familie. Wel kan ik al aangeven wat ik hier binnenkort zal plaatsen:

  • Een laatste IJsland blog om de serie af te sluiten met een samenvatting en de foto’s.
  • Een blog over de mediacenter van mijn moeder, waar ik aan het vechten ben met XBMC in combinatie met mini-ubuntu.
  • Nog een stukje over Trakt.tv en Follw.it

BBQ bij Glenn en ClaudiaHet afgelopen weekend heb ik nogal geforceerd plaats gemaakt voor sociale zaken om weer een beetje de contacten op te pakken. Een erg gezellige en spontane BBQ bij Glenn en Claudia en een teamuitje met mijn Sligro-collegae. We zijn gezellig gaan eten, gevolgd door karten in Duitsland. Spreekt voor zich dat ik beide uitjes goed kon gebruiken en er dan ook goed van genoten heb!

 

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws. Bookmark the permalink.

1 Response to Korte update tussendoor, wat komt binnenkort?

  1. Rob says:

    Misschien de volgende keer wat minder snel rijden, dan vinden wij het ook leuk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *